anne için hediye

Bayan Hediye Seçenekleri

Anneniz için özel veya sıradan bir gününü daha değerli yapmak mı istiyor ve anneye alınacak hediye önerilerine ihtiyacın varsa ve bu tarz konularda zor karar veriyorsanız doğru sayfaya ulaştınız demektir.

Ahsen Tesettür olarak, hediye önerilerinde bulunuyoruz;

kap ferace modelleri

  • Şık bir Kap ya da Ferace

Kış aylarında doğum günü olan annenize alacağınız şık bir kap ya da ferace ile onu hem mutlu edebilir hem de tüm kış boyunca sıcacık kalmasını sağlayabilirsin.

bayan parfüm

  • Çiçek kokulu bir parfüm

Parfüm hangi kadının hoşuna gitmez ki? Fazla ağır olmayan, çiçek kokulu bir parfüm ile annene onu ne kadar çok sevdiğini hatırlatabilirsiniz.

uzun tesettür elbise

  • Yazlık uzun boy elbise

Bileklere kadar uzanan, tiril tiril kumaşı olan ve annenin tüm yaz boyunca serin kalmasını sağlayacak uzun boy elbise, eminiz ki annenin çok hoşuna gidecek. Özel bir gün de ona yazlık uzun bir elbise ile onun gönlünü alabilirsin.

ipek şal modelleri

  • İpek desenli bir şal

Şal kullanmaktan hangi tesettürlü bayan hoşlanmaz ki? Genç ya da yaşlı ipek şallar, tesettürlü bayanların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor.

eşarp modelleriçin

  • Kibar bir eşarp ile onu mutlu et!

İpek şal dışında ipek bir eşarp da anneni mutlu etmeye yeter de artar bile. Böylelikle seni dünyaya getiren o değerli anneciğinin eşarbını her taktığında seni hatırlamasını sağlayabilirsin.

Bunların dışında annene kocaman bir öpücük armağan etmeyi de unutma.