kap pardesü modelleri

2017 Pardesü Kap Modelleri

Sıcacık yaz günleri yerini yavaş yavaş soğuk ve kasvetli sonbahar kış mevsimlerine bırakırken biz kadınlar yazlıklarımızı dolap rafına kaldırıp kışlıklarımız için en yeni moda önerilerini almaya başladık bile. Tüylü kazaklar, kadife pantolonlar derken sezonun en önemli parçaları olan tesettür pardesü modelleri ve kap modellerini de unutamazdık elbette. Öyle ki onlar sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmez parçaları ve vücudumuzu ısıttığı kadar modern duruşları ile de bir o kadar kalplerimizi ısıtan yegâne kıyafetlerimiz. Peki, 2016 yılının kap pardesü modelleri nasıl olacak dersiniz? Merak eden moda tutkunları için hemen açıklayalım.

pardesü modelleri

Her şeyden önce belirtmek isteriz ki bu sezon şiddetli bir taba modası fırtına gibi esecek. Öyle ki taba modası gereği kahverengi ve püsküllü olan her pardesü ve kap modelleri son derece trend olacaklar. Peki, hâkim renk tonu sadece kahverengi mi olacak? Sorularınızı duyar gibiyiz. Elbette ki hayır.  Taba rengi pardesü ve kaplarınızı bu renk ile en uyumlu olan mint yeşili, koyu mor ve siyah renk tonları ile çok rahat kombinleyebileceksiniz. Ancak bu konuda dikkat etmeniz gereken tek bir nokta olacak. Kışlık botlarınızı pardesülerinizin rengi ile olabildiğince uyumlu olarak seçmek. Bu kurala dikkat edildiği takdirde eminiz ki sonbahar kış modasının en modern kadınları sizler olacaksınız. Moda dolu günler dileriz.

Ayrıca 2017 Kışlık Pardesü Modellerini yakından incelemek isterseniz aşağıdaki görsele tıklayarak galeriye ulaşabilirsiniz.

2017 kışlık pardesü modelleri