Modern Abiye Eşarp Modelleri

Tesettürlü olan bayanların özel gün ve gecelerde şık olma imkânları vardır. Moda tasarımcıları tarafından birbirinden güzel parçalara imza atılmaktadır. Bu modellerden bir de şüphesiz son zamanlarda bayanların kullanmayı tercih ettikleri modern abiye eşarp modelleridir. Özellikle düğün veya nişan zamanlarında abiye giyinmeyi tercih eden bayanlar farklı abiye eşarp modellerinden bir model seçip gecenin şık bayanları arasında isminin anılmasını sağlamaktadır.

Bazı bayanlar abiyelerinin üzerine kullandıkları eşarpların incili abiye eşarp modelinden olmasını isterler. Taşlı veya broşlu abiye eşarp modellerini tercih edenler de yok değildir. Her renk eşarbın mevcut oluşu her renk abiye ile kombin edilmesini kolaylaştırmaktadır. Eğer abiye üzerine bir eşarp kullanacaksanız bu mutlaka saten kumaştan olmalıdır. Hem bu şekilde şekil vermesi daha da kolay olmaktadır. Gecede modern ve şık olmak istiyorsanız bu durumda yaldızlı eşarp modelini de tercih edebilirsiniz. Bu modeli şık beyaz veya bej renkte bir abiye ile kombin etmeniz daha uygun olacaktır.

Yeni Trend Tesettür Abiye Modelleri

Modadaki ilerleme her bayana özgürlük hakkı tanımakta ve her ortamda rahat hareket edebilmelerini sağlamaktadır. Özellikle tesettürlü bayanların da gerek düğünlerde gerekse davetlerde modern ve şık olabilmeleri için yeni trend abiye modelleri modacılar tarafında tasarlanmaktadır. Desenli tesettür abiye modelleri bayanların düğünlerde sıklıkla tercih ettiği modeller arasındadır. Bu modelin belden yukarısı tüllüdür. Tülünün koyu renk tercih ediliyor oluşu da bayanların zarif görünmesine imkan tanımaktadır.

Genç kızlar da tercihlerini genellikle modern tesettür abiye modelleri yönünde kullanırlar. Ağır bir model olmayan bu türlerin her rengi mevcuttur. Ancak daha pastel renkler son zamanların trend modelleri arasında yer almaktadır.

Eğer sizler de güzel bir davete gitmek istiyorsanız bu durumda dantelli tesettür abiye modellerini tercih edebilirsiniz. Bu modeller saten kumaş üzerine omuzdan ayaklara kadar inen bir dantel işlemeli tülle kombine edilmiştir. Bu nedenle abiye eşarbınızı da saten seçmeniz sizi daha şık gösterecektir.Kırmızı yaldızlı tesettür abiye modeline bir göz atmayı da unutmayınız, çünkü bu modeli en sevdiğiniz bir arkadaşınızın nişanında veya düğününde giymeniz için oldukça uygun modellerdendir.

Pınar Şems Yeni Tesettür Abiye Modelleri