Özel günler ve davetler için değişik tarzda abiye tercih etmek isteyenler Nuremonline adresine göz atabilir. Marka kapsamında bulunan abiye modelleri görsel olarak da şık ve ihtişamlı modellerden oluşmakta. Marka kapsamında satışa sunulan diğer markalar Annahar, Kenzel, Pınar Şems, Le Queen, Hennin, Armine, Gamze Özkul ve New Elegans markaları olmakta. Renk seçeneği olarak da soft renklerin bulunduğu tesettür abiye modellerinde bakır, zümrüt, haki, indigo, mint ve mavi tonları abiye modellerinde tercih edilen renklerdendir. Beden seçeneği olarak da büyük beden aralıklarına kadar değişik beden seçeneklerinin marka kapsamında satışa sunulduğunu söyleyebiliriz. 38 bedenden 48 bedene kadar değişik beden aralıklarında abiye tasarımları bulunmakta.

Pelerinli abiye modelleri

Marka kapsamında satışa sunulan en ihtişamlı abiyelerden diyebiliriz. Etek kısmı volanlı olan model ihtişamlı bir görünüm oluşturmakta. Modelde bulunan sarkıt boncuk detaylandırmaları da kıyafetlere ekstra hava katmakta. Abiyelerde oluşturulan salaş etek detaylandırması da ayrıca şık bir detay olmakta.

Balon kol abiye modeli

Hennin markası kapsamında tasarlanan abiyeler tıpkı Fransız modasından esinlenilmiş gibi. Model olarak zarif bir görünüme sahip diyebiliriz. Özellikle üst kısmın beden olarak oturaklı bir model olması görünüm olarak şık bir detay yansıtmakta. Bu modellerde genellikle tek taraflı işlemeler bulunmakta. Marka kapsamında tasarlanan tüm modeller için şunu söylemeliyiz ki gösterişten uzak sade ve şık tasarımlar olmakta.

New Elegans abiye modellerinden bahsedecek olursak bu modellerin daha şıkır şıkır daha fazla detaylandırmadan oluştuğunu söyleyebiliriz. Fiyatlandırma olarak ortalama bir tutarda satışa sunulan abiyeler daha ağır nişan ve söz günleriniz için tercih edilebilecek tasarımlarda diyebiliriz. Modellerin her biri daha fazla işlemeli ve detaylardan oluşmakta. Marka kapsamında satışa sunulan ürünlerden bir diğer marka da Pınar Şems olmakta. Bu markanın modelleri de sektörde bulunan markalara göre bir tık daha kaliteli modeller içermekte. Etek kesiminden işlemelere kadar ayrıntılar ile bezenen tasarımlarda oturmuş modeller yer almakta.