Tasarımsal olarak pastel renk tonlarının hakim olduğu Mnatural markası kapsamında yer alan parçaların naturel tonların yer aldığını söyleyebiliriz. Doğal kumaş seçeneklerinin bulunduğu marka tasarımlarının dolaplarınızda çoğunlukla yer alacağını söyleyebiliriz. Tasarım olarak oldukça sıcak renklerin bulunduğu parçalar dokusal olarak da yumuşak içinizi ısıtacak tasarımlarda oluşturulmaktadır. Kalıp olarak rahat kombinleyebileceğiniz parçaların yer aldığı vitrinde sezonun çokça tercihi olan kadife detaylı ürünler favori parçalarınıza dönüşecektir. Sizlerde stilinizi yansıtmak istiyorsanız Mnaturel ürünlerini tercih edebilirsiniz. Bu sayede kış sezonu için oldukça rahat ve şık bir süreç geçirmiş olacaksınız.

Mnaturel markası için şunu söyleyebiliriz ki konsept olarak tasarlanan tüm parçalar abartıdan uzak zarif stilleri yansıtmakta. Rafine stillerin açığa çıktığı tasarımlarda oldukça şık detaylandırmalar yer almaktadır. Kesim olarak da apolet ve volanlı kesimlerin koleksiyonda yer almaktadır. Renk seçenekleri olarak da oldukça iddialı renk seçeneklerinin koleksiyonda yer aldığı malum. Hardal sarısı, kiremit, nar çiçeği ve benzer renkler sezonun tercih edilen trend renk seçeneklerinden olmakta. Bohem bir tarzı benimseyen marka desen seçeneği ile kaz ayağı desenli modeller bizleri eski zaman kombinlerine sürüklemekte. 

Tasarımsal olarak marka kapsamında yer alan ürün seçeneklerinde bulunan parçaların gerek elbise gerekse ikili takımlar olarak kolay kombinlenebilecek parçalardan oluşmakta. Kombin olarak yine bazı tesettür markalarında olduğu üzere giy çık modelde tsarımlardır. Ayrıca markanın renk tonlamasının yanı sıra tamamen muhafazakar bir giyimi benimseyen kadınlar için uygun olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki kombinler hiç bir şekilde vücut hatlarınızı belli etmeyen bol kesim tasarımlardan oluşmakta. Buda bizlere birden fazla detaylandırma ile nasıl sade ve zarif görülebileceğini göstermekte. Sade tasarımlar ile de şık olabileceğinizi Mnatural markası ile keşfedebilirsiniz. Sade renklerden oluşan koleksiyonlar oldukça rağbet görmekte.