Son zamanların önerilen markalarından olan Sefamerve moda ile harmanlanarak tesettürlü kadınlar için de rahat bir giyim olanağı sunmakta. Satış bazlı değerlendirecek olursak marka kapsamında hemen her bütçeye uygun eşofman modelleri marka kapsamında bulunmakta. Model ve desen olarak satışa sunulan eşofman modellerinin hemen hepsi gündelik kullanıma uygun tasarımdadır. Hem günlük kombininize uygun olan hem de kaliteli yapıda tasarlanan eşofmanlar kullanıcılara memnuniyetlik sunmakta. Eşofman takımları ev giyimi konusunda kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Özellikle de son zamanlarda pandemi sürecinde kolay kombinlenebilen rahat seçimlere bir çoğumuzun ihtiyacı var diyebiliriz.

Kumaş yapısı
Kumaş yapısı olarak likralı, pamuk, polyester, pamuk, koton, kadife, file, dalgıç gibi kumaş seçeneklerinden oluşturulan eşofman takımları marka kapsamında bulunmakta. Kumaş türünü seçeceğiniz modelin tasarımını ve kullanımınıda göz önünde bulundurarak temin edebilirsiniz.

Renk seçeneği
Renk seçimi bakımından geniş renk yelpazesine sahip bir marka diyebiliriz. Pudra, bej, lila, mavi, mor, somon, mürdüm gibi canlı renk tonlarının sezon ürünleri kapsamında yoğunlukla tercih edildiğini söylemeliyiz.

Desen seçeneği
Sefamerve eşofman takımlarında ön görülen desen seçeneği de oldukça fazla. Düz, baskılı, leopar desenli, simli, işlemeli ve daha bir çok ayrıntıya sahip model bulabilmeniz mümkün. Ayrıca tesettür giyim adına şu konuda da detay vermek isteriz. Aksesuar tamamlayıcısı olarak taşlı, fermuarlı, cepli, astarsız, ip kemer detaylı, düğmeli, düğmesiz, püsküllü ev daha bir çok desen detay seçeneği marka kapsamındaki eşofman takımlarında bulunmakta.

Ayrıca ürünlerde seçenek olarak her mevsime uygun ürün teminatı yapılabilmekte. Bunları da açıklayacak olursak sonbahar, kış, yaz ve 4 mevsime uygun ürünler bulabilirsiniz. Marka kapsamında beden seçeneği olarak da sadece standart bedenler bulunmamakta. Hemen her bedene uygun yeni sezon ürünleri bulabilirsiniz.