Eşarp kültürümüzün bir parçası olmakla beraber tesettürlü kadınlar için rahat hareket edebildikleri kullanım kalitesi olarak uzun kullanıma uygun olan aksesuarlardan bir tanesidir. Eşarp kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken bazı ipuçları bulunmaktadır. Bunlar uzun süre kullanım olarak da dikkat edilmesi gereken hususlardır. Eşarp seçiminde kaygan türde eşarpların yanı sıra daha tok kumaştan tasarlanmış eşarpları tercih etmeniz gerekmektedir. Bu seçimi yaparken ayrıca kumaş yapısının türü de oldukça önemlidir. Yaz mevsiminde pamuklu eşarp tercih edilirken kış mevsiminde bir tık daha kalın tercih etmeniz sağlığınız açısından da önemlidir.

Aker eşarp modelleri kategori seçenekleri ve kumaş yapıları ile kadınların ihtiyacını karşılar nitelikli bir marka olmakta. Öyle ki satın aldığınız ürünlerin hemen hepsi kullanım olarak elverişli tasarlanmış olup kalitelidir. İplik yapısı olarak da kaliteli bir malzeme yapısı olduğuna emin olabilirsiniz.

Aker eşarpları ipek kumaş dokusu ile cildinize temas etmesi açısında herhangi bir hassasiyet oluşturmamaktadır. Bu açıdan gönül rahatlığıyla Aker eşarp markasını tercih edebilirsiniz. Aker eşarp modelleri desen ve renk seçenekleri bakımından etnik desenlere sahiptir. Renk kartelası olarak da oldukça canlı ve sezona uygun renk seçeneklerinin kategoride yer aldığını söyleyebiliriz. Fiyat aralığı olarak da hemen her bütçeye özgü fiyatlandırma bulunmakta. Başlangıç olarak 30₺’ den başlayan fiyatlardan 350₺ kadar hemen her fiyat ortalamasında eşarp marka kapsamından satın alabilirsiniz. Doğadan esintiler, geometrik çizgiler, sade motifler, etnik desenler, çiçekli modeller ve monogram desenli eşarp modelleri bulunmakta. En favori Aker eşarp modelimiz krep ve tivil kumaşlı olanlar diyebiliriz. Maliyet olarak bir tık yüksek gelebilir ama kalite olarak mükemmel.