Her geçen gün tesettür giyim sektöründe çeşitli tasarımlarda kıyafet modellerini gözlemlemekteyiz. Tesettür giyim modasını ele aldığımızda her zaman için doğru aksesuarlar ile kombin yapıldığında birbirinden şık stiller ön plana çıkmakta. Birbirinden farklı kombinlerin ortaya çıkması ile klasik abiye modellerinde ayrıcalıklı kombinler ortaya çıkmakta. Özellikle de doğru seçimler yapıp doğru tercihlerde bulunduğunuzda son derece şık görüneceksiniz. Tesettür modasına göz attığımızda seçmiş olduğunuz abiye ile doğru aksesuar seçimi yaptığınızda abiye modeliniz sönük kalmayacaktır. Marka olarak da Pınar Şems ve Gamze Özkul gibi modacılar tesettür abiye tasarımları konusunda oldukça şık tasarımları açığa çıkarmaktadır.

Davetler ve düğün günlerinin vazgeçilmezi abiye seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer ayrıntı da vücut tipine uygun seçimlerde bulunmaktır. 2021 tesettür abiye modelleri konusunda modaya ayak uydurmak istiyorsanız sezonun renk ve modellerini göz önünde bulundurarak seçim yapmalısınız. Sezon renkleri geçen sezon da olduğu gibi bu sezonda pembe, turuncu, kırmızı, mavi, kahve rengi tonları sezon renklerinden olmakta. Bu yurt dışı defilelerini gözlemlediğimizde de sık görmeye alıştığımız renk tonlarından olmakta. Renk kombinasyonunu doğru bir şekilde yaptığınızda oldukça şık bir görünüm elde edeceksiniz.

Özellikle de seçtiğiniz abiye modeli ten renginizle uyumlu olduğunda görünüşünüz rüküş olmayacaktır. Yeni sezon 2021 tesettür modasına değinecek olursak abiyeleriniz ile bu sezon kombinleyeceğiniz ayakkabılar abartıdan uzak olmalı. Tercih edeceğiniz ayakkabı modelinde abartıdan uzak taşlı olmayan sade ve şeffaf modelleri tercih edebilirsiniz. 2020 abiye modasında da stil yaratmak isterseniz dantel detayları özellikle de vazgeçilmez olan siyah beyaz tasarımlar için oldukça şık durmakta. Abiyeler ile kombinlenecek olan çantalar da yine aksesuar niteliğinde küçük bir boyutta olup kombinlenmeli. Dip not olarak da şunu söylemeliyiz ki kombinlerinizde her zaman abartıya kaçmadan zarif seçimler yapmanızı öneririz.